Wie ben ik

20150924-_MG_1698

DE GEWICHTSCONSULENT DIE JOUW LEEFSTIJL IN BEWEGING ZET.

Ik ben Ellen Bogaerts en woon in Schalkwijk vlakbij Houten.

Wil je

  • Weer de regie krijgen over je eigen leven
  • Support krijgen bij het maken van je dagelijkse keuzes in voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap
  • Stap voor stap streven naar een blijvende gedragsverandering
  • Een gezonde leefstijl ontwikkelen
  • Geen dieet, maar wel afvallen
  • Je eetpatroon aanpassen
  • Meer bewegen

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik ondersteun en motiveer mensen bij het veranderen van hun leefstijl. Met begeleiding vergroot je de kans op een succesvolle “levenslange” verandering. Dit in combinatie met persoonlijk voedingsadvies en meer beweging. 
Afvallen en bewegen gaan hand in hand. Kleine veranderingen leiden vaak tot een groot resultaat.

Ik onderscheid mij van de collega’s, door de combinatie van een aanpassing in je LEEFSTIJL, tips voor verantwoorde VOEDING en BEWEGING.  De toegevoegde waarde is dat het bewegen bij mij kan op verschillende steppen.

Doordat ik ben aangesloten bij De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), wordt mijn begeleiding vaak vergoed uit jouw aanvullende zorgverzekering en heeft het GEEN invloed op je eigen risico.