Samen Steppen

Kom Steppen in Schalkwijk en omgeving!

Steppen is niet moeilijk, maar het leert van de basistechnieken is noodzakelijk voor de veiligheid. In de workshop Samen Steppen leer je dit. Daarna kan je elke week komen steppen.

Is steppen een WONDERSPORT?

Steppen is blessurevrij, therapeutisch en enorm effectief in de opbouw van een topconditie! Door het heb ik mijn bovenbeenspieren meer ontwikkeld, veroorzaakt ik minder last heb van mijn knie!
Bovendien krijg je geen “zadelpijn”! Oordeel zelf en kom steppen op verschillende steppen.

Probeer verschillende steppen!

Steppen is leuk en gezond. Je bent in de buitenlucht, je spieren zijn aan het werk en je bouwt conditie op. Begin heel rustig aan met steppen en leer het op een goede manier!

Het is belangrijk dat je stabiel en zeker op de step staat. Kom daarom de workshop Samen Steppen volgen.

Je leert op een uitdagende manier de beginselen van het steppen. Wat is de juiste houding op een step, hoe zet je af, hoe maak je een bochtje en nog veel meer. Ook kan je verschillende steppen uitproberen tijdens deze workshop. Een voorkeur voor een step is voor iedereen verschillend. Wil je een oma-step of een race step? Na het leren van de step-beginselen kan je wekelijks komen steppen.

Wat heb je nodig?

  • Makkelijk zittende kleding
  • Schoenen met iets profiel
  • Flesje water
  • Trek verschillende laagjes kleding aan, zodat je dit kunt afstemmen op de temperatuur

Niet elke step is voor iedereen hetzelfde. Sommige mensen willen rechtop staan tijdens het steppen, sommige mensen willen in de “race-fiets” houding steppen en zo zijn er veel varianten in de steppen.

Wat is een workshop Samen Steppen?

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 6 personen.
Je kunt uit 8 verschillende steppen kiezen.
We gaan een tocht maken (duurt ongeveer 1,5 uur) waarin je op een manier de beginselen van het steppen leert. Wat is de juiste houding, hoe zet je af, hoe maak je een bochtje en nog veel meer. Tijdens de tocht wisselen we met elkaar van step. Zo kan je voelen welke step het beste bij jou past.

Step trainingen

Als je de workshop Samen Steppen hebt gevolgd, kan je elke maandag van 9.00 uur tot 10.30 uur komen steppen op verschillende steppen. Voor deze trainingen zijn voordelige “stepkaarten” beschikbaar (zie tarieven). Meld je bijtijds aan, want per training zijn er 11 steppen beschikbaar en vol is vol!

Groepen

Wil je met een groep komen steppen? Dat kan ook! Een familiefeestje, bedrijfsuitje, teambuilding, of gewoon een gezellige vriendinnen uitje, alles kan op maat worden gemaakt. Neem contact met mij op om een leuk programma samen te stellen.

 

Step kopen

Samen Steppen is officiële Mibo dealer.

https://www.mibo.cz/en/vendors

Bij mij kan je een step kopen met flinke korting!