Slim Fit voor bedrijven

In de training SLIM FIT werken werknemers 12 weken aan hun Body om op een verantwoorde manier af te vallen en fit(ter) te worden.

Voor wie is de training SLIM FIT?

  • Voor iedereen die in zichzelf investeert voor het leven
  • Voor iedereen die toe is aan een andere leefstijl
  • Voor iedereen die wil afvallen
  • Voor iedereen die “SLIM” wil leren eten
  • Voor iedereen die aan zijn/haar conditie wil werken
  • Voor personen vanaf 18 jaar
  • Voor iedereen die voedingslessen/leefstijlcoaching wil volgen in een kleine groep (min. 10 max. 20 pers.)

Wat doe ik?

Voor aanvang van de training krijgt elke deelnemer een intakeformulier. Hierin stellen we samen persoonlijke doelen op.  Bij de training SLIM FIT draait het om een gezonde leefstijl en een slimme keuze in voeding. Op deze manier is het haalbaar om in 12 weken vijf tot tien kilo af te vallen met blijvend resultaat!  Wekelijks zijn er voedingslessen waarin verschillende onderwerpen worden besproken. Door mijn professionele begeleiding is het haalbaar de persoonlijke doelen te bereiken.
Deelnemers leren eetgewoonten aan te passen in hun dagelijkse leven.

De BGN Gewichtsconsulent begeleidt mensen met gewichtsproblemen volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. De combinatie van kennis als Gewichtsconsulent en Leefstijlcoaching is de toegevoegde waarde hierin.

Hoe werkt SLIM FIT?

In 12 weken krijgen deelnemers wekelijks voedingsadvies en begeleiding in hun leefstijl. Bij elk consult word je gewogen op mijn Body Analyzer. Door een uitgeprinte analyse krijg je informatie over Vet percentage / Vet massa in kg / Vet vrije massa in kg / Spier massa in kg / Lichaamsvocht percentage /  Body Mass Index  BMI /  Bot massa in kg / Fysieke waardering / Viscerale vet rating (= buikvet) / Basale Metabolisme Rating BMR (Kcal) / Metabolische leeftijd (‘echte leeftijd’).

Waarom duurt de training 12 weken?

SLIM FIT is GEEN dieet, maar een training voor een “levensstijl-verandering”.
Een nieuwe gewoonte aanleren duurt gemiddeld 12 weken.

Vergoeding

Ik ben een officiële Gewichts- & Bewegingsconsulent en aangesloten bij de Beroepsverenging Gewichtsconsulenten Nederland.
Hierdoor krijgen de deelnemers een (gedeelte) van de kosten vergoed door hun zorgverzekeraar. Dit heeft GEEN invloed op hun eigen risico en is variërend van € 50,– tot € 350,–; afhankelijk van welke verzekering je hebt. . Zie pagina vergoeding BGN.

Kosten

De kosten voor de SLIM FIT training is afhankelijk van het aantal deelnemers en de vergoeding die zij krijgen van hun zorgverzekeraar.  De  werkgever is vrij om de deelnemers een financiële bijdrage te leveren.

Wat heb ik nodig?

Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers.
Een keer per week 1 uur een (afgesloten) vergaderruimte.

 

Is Slim Fit iets voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met mij op.
06-31687297