Leefstijlcoach

“Leefstijlcoaching is geen oplossing voor even, maar voor het LEVEN!”

“Als je lekker in je vel zit, kan je de hele wereld aan”

“Laat los wie je denkt te MOETEN zijn”

Ken je het gevoel dat je leven niet verloopt zoals je dat graag zou willen? Het voelt alsof je achter de feiten aan loopt. Je voelt je niet voldaan, niet tevreden of ronduit niet gelukkig.  Samen gaan we op zoek naar de oorzaken voor dit gevoel, we zoeken naar de onderwerpen die jou uit je evenwicht en/of balans halen. Gevolgd door de vraag wat je eraan kunt doen om weer terug in balans te komen.  Ik kan je helpen!

Als Leefstijlcoach brengen we SAMEN in kaart wat voor jou de ideale situatie is op het gebied van voeding, beweging en rust. Ik help je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en leer je grip te krijgen op je dag en gewoontes. We werken er samen aan dat je weer helemaal in Balans komt van je eigen VITALITEIT. 

Herken je het dat je met een zak chips op de bank ploft en een film aanzet. Die film wil je af kijken, dus beland je te laat in bed. Overkomt dit scenario je veel te vaak? En wil je hier iets blijvend aan veranderen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen met jou onderzoeken we waar je knelpunten liggen en wat je er  aan kan doen. Met anderen woorden: we doorbreken SAMEN de vicieuze cirkel waarin je zit.
Dit doen we in kleine haalbare stappen, want veel goede voornemens mislukken omdat ze te radicaal zijn!
Ik ben je gids in deze drukke wereld en jij kiest zelf je bestemming!!

Ik help mensen bij het bewust worden van gedrag en gewoonten met als doel het bereiken van een gezondere leestijl.
Als je lekker in je vel zit kan je de hele wereld aan. 

Afvallen is niet makkelijk. Een goed gewicht houden is nog moeilijker. Met behulp van mij als coach heb je een grotere kans van slagen. Ik help je bij de veranderingen in een gezond resultaat!
Leefstijlcoaching is geen oplossing voor even maar voor het LEVEN!!!

Neem vrijblijvend contact met mij op, voor de mogelijkheden van Leefstijlcoach.